Klassiske retter fra ​Italiens hjerte

God mad & venlig betjening​

Altid gode og friske råvarer​

Restaurant & Pizzeria​

SPISESTED MED KLASSISK ITALIENSK MAD

Kunne du tænke dig en italiensk smagsoplevelse? Så kan du med fordel kigge forbi SOLO Restaurant & Pizzeria i Allinge.

Her serverer vi et bredt udvalg af klassiske italienske retter. Alle tilberedt på bedste vis af friske råvarer. Selvom vores spisested er lokalt, er alle velkomne, for vores brede menukort dækker alt fra helt små børn til ældre.

Vi serverer alt fra små forretter til helt klassiske pastaretter og pizzaer, samt á la carte. Der er altså noget for enhver smag i vores restaurant.

Har du børn med, tilbereder vi med glæde en speciel børnemenu efter deres ønsker.

MEGET MERE END BLOT ET SPISESTED

Besøger du vores spisested, er du garanteret en velsmagende oplevelse. Derudover har vi et stort ønske om at gøre alle vores kunder tilfredse. Dette sikrer vi ved, altid at gøre vores bedste, for at tilberede vores mad efter dine ønsker.

​​

Vi har desuden et stort udvalg af lækre vine, og vi er specialiseret i at vejlede dig til den vin, der passer allerbedst til dit valg af mad.

Vi skræddersyr desuden gerne en lækker menu til dig, hvis du skulle have nogle særlige ønsker. Ønsker du at spise lokal, lækker og billig italiensk mad, bør du besøge vores hyggelige spisested.

RING TIL OS FOR AT HØRE MERE ELLER BESTILLE BORD

Har du lyst til en god italiensk smagsoplevelse i Allinge, kan du ringe til os med det samme for at bestille bord eller for at høre mere om vores spisested. Vi står altid klar til at glæde vores kunder med lækre italienske retter. Der er desuden oplagt mulighed for take-away.

Du kan ringe til os på 56 48 00 51 eller skrive til vores mail kontakt@solopizzaallinge.dk.

Du er også mere end velkommen til at kigge forbi restauranten på:

Havnegade 7A
​3770 Allinge

​​

SOLO​

Restaurant & Pizzeria​

CVR: 3883647

Havnegade 7A
​3770 Allinge
 

CONTACT

56 48 00 51

kontakt@solopizzaallinge.dk

Åbningstider: 12:00 - 20:00